Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Не пам’ятав, куди йде: у Кривому Розі патрульні повернули додому літнього чоловіка

Літні люди інколи стають схожими на маленьких дітей. Вони можуть заблукати у добре знайомому місці й забути, де живуть. Добре, що поруч опиняються небайдужі громадяни, які звертаються до поліції. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу, ввечері 24 грудня на вулиці Залізничників до перехожої підійшов чоловік поважного віку. Він загубився та не міг дістатися домівки.

Пенсіонер виглядав розгубленим, не пам’ятав куди йде, не міг чітко пояснити де проживає та як опинився на цій вулиці. Громадянка викликала поліцію.

Інспектори встановили ім’я та прізвище літньої людини й з’ясували його домашню адресу. Поліцейські доставили 75-річного дідуся додому на вулицю Співдружності.

Поліція радить: потурбуйтесь про те, щоб у ваших літніх родичів був аркуш, де вказано їхнє прізвище, ім’я, адреса проживання, контакти рідних, назва хвороби тощо. Ця інформація значно пришвидшить допомогу таким людям у разі потреби.

Раніше Інформатор писав про те, що курсанти врятували бабусю, яка заблукала у полі. Також повідомлялося про те, що у Дніпропетровській області повернули додому дідуся, який заблукав.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору