Кривий Ріг До сайту

І на будні, і на свята: готуємо курячі гомілки у медовому соусі

Є страви, які сміливо можна назвати універсальними. Їх з однаковим успіхом можна взяти з собою на ланч на роботу, нагодувати гостей на свято чи прихопити на пікнік. Зазвичай це щось зовсім просте, але з власною “родзинкою”.

Реклама

Саме такий рецепт курячих гомілок у медовому соусі пропонує Інформатор.

Курячі гомілки у медовому соусі

Реклама

Продукти

Приготування

Подавати можна з будь-яким гарніром чи без нього. Влітку на природі дуже підійде свіжа зелень. Головне взяти з собою паперові серветки, щоби їсти можна було навіть руками.

Реклама

Раніше Інформатор писав про те, що символізує Кутя та як її готувати. Також ми розповідали про те, як назвати бутерброд українською.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Реклама

Альона Свірідова