Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як працюватимуть в Україні Укрпошта, “Нова Пошта” банки та магазини на новорічні свята

Вже другий рік поспіль українці зустрічають різдвяні та новорічні свята в умовах повномасштабного вторгнення. Тому офіційних додаткових вихідних на ці дні не передбачено. Але деякі компанії, магазини, банки тощо змінюють графік роботи або беруть вихідні. Українцям варто заздалегідь підготуватися та дізнатися про можливі зміни.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, відділення Укрпошти у дні святкування Різдва та Нового року працюватимуть у звичайному режимі за виключенням 1 січня 2024 року, який у компанії зробили вихідним.

Відділення “Нової Пошти” у Кривому Розі 31 грудня будуть відкриті з 09:00 до 17:00. 1 січня буде вихідним днем. В інші дні графік залишиться звичайним.

Що до банків, то як пояснили в НБУ, вони планують працювати без змін у звичайному графіку. Система електронних платежів НБУ як і зазвичай працюватиме в цілодобовому режимі 24/7/365 із датою поточного календарного дня. Такий режим збережеться і в період завершення 2023 року та на початку 2024 року.

Супермаркети України в Україні на різдвяно-новорічні свята можуть створити власні графіки роботи та відкриватися пізніше, а зачинятися на 1 – 2 години раніше.

Раніше Інформатор писав про те, як працюватимуть банки України в умовах блекауту. Також повідомлялося про те, що у Кривому Розі працюватимуть два безпечні дитячі простори.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору