Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі працюватимуть два безпечні дитячі простори: де знаходяться

У період війни проблема безпеки дітей постає особливо гостро. Батьки повинні працювати. Залишити дитину одну – означає наражати її життя на риск. Адже невідомо, коли в черговий раз об’являть повітряну тривогу й треба буде терміново бігти в укриття. 

Як повідомляє Інформатор, допомогти у розв’язанні цієї проблеми намагається ГО «ЙЕС» у співпраці з міськрадою.

В рамках проєкту «Безпечний дитячий простір у небезпечний час» у Кривому Розі незабаром відкриються два дитячі простору:

Перший заклад

Комунальний позашкільний навчальний заклад «Центр дитячої та юнацької творчості «Дивосвіт» Криворізької міської ради за адресою м. Кривий Ріг, мікрорайон 5 Зарічний, 11б.

Другий заклад

Комунальний позашкільний навчальний заклад «Міський палац дитячої та юнацької творчості «Горицвіт» Криворізької міської ради за адресою м. Кривий Ріг, вул. Федора Караманиць, 33 Б.

Ці простори будуть працювати з 8:00 до 16:00, щоб дати можливість працюючим батькам зосередитись на своїй трудовій діяльності, знаючи, що їхні діти знаходяться під наглядом кваліфікованих спеціалістів по роботі з дітьми.

Проєкт  фінансується Німецьким товариством міжнародного співробітництва разом з Криворізькою міськрадою. Він розрахований на дітей 3 – 10 років. Користуватись послугами дитячого простору зможуть не тільки ВПО, але й місцеві мешканці.

Аби визначити для дітей якої вікової категорії (3-6 років або 6-10 років) ці простори будуть працювати, батьків чи інших рідних просять висловити свою думку щодо того, як повинні діяти безпечні дитячі простори в Кривому Розі. Для цього треба обрати той заклад, який вам би було територіально комфортно відвідувати, та заповнити анкети:

Проєкт «Безпечний дитячий простір у небезпечний час» виконується в рамках Проєкту GIZ «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України» Програми «Перспективи розвитку східних регіонів України», що діє за дорученням уряду Німеччини.

Раніше Інформатор писав про те, що з 1 березня дошкільнята Кривого Рогу зможуть ходити до садочків, та про те, що у школах та дитсадочках Кривого Рогу готують укриття для роботи у режимі офлайн.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору