Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На фронті загинув переселенець з Луганської області, який нещодавно одружився

На фронті загинув уродженець міста Попасна Луганської області Сергій Макаренко. Це сталося під час виконання бойового завдання у Куп’янському районі Харківської області, внаслідок удару російського дрона. В останню путь бійця проведуть у Жовтих Водах, де живе його молода дружина.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Інформаційний портал Жовтоводської міської ради,
Сергій – родом із Попасної Луганської області. Народився 19 січня 1987 року. Повномасштабне вторгнення зустрів у Києві. До 10 березня служив у теробороні, потім був мобілізований на передову. У бригаді обіймав посаду стрільця-зенітника механізованого батальйону.

З часом доля завела Сергія до Жовтих Вод. Тут він познайомився зі своєю майбутньою дружиною – Кариною, переселенкою із Лисичанська. Та, на жаль, щастя молодих протривало недовго: через 22 дні після одруження чоловік загинув. Сталося це 10 грудня під час виконання бойового завдання у Куп’янському районі Харківської області, внаслідок удару російського дрона.

Окрім дружини у захисника залишилася мати Ольга Володимирівна, якій так і не вдалося виїхати з тимчасово окупованої території.

Прощання із Сергієм Макаренком відбудеться 26 грудня о 10:00 біля пам’ятника Героям визвольної війни українського народу 1648-1654 років.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про те, що на Донеччині загинув боєць і працівник шахти “Криворізька”. Також повідомлялося про те, що загинув механік-водій з Інгульця Олександр Данілов.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Альона Свірідова

Нагору