Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Донеччині загинув боєць і працівник шахти “Криворізька”

В боях за незалежність України 7 травня 2023 року загинув електрослюсар дільниці №26 шахти «Криворізька» Войналович Павло Віталійович. Це сталося 7 травня у Донецькій області. Йому не було й 50 років.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, Павло Войналович народився 27 липня 1976 року в селі Новоолександрівка Братського району Миколаївської області. Навчався у Криворізькому коксохімічному технікумі. Працював техніком конструкторського відділу заводу «Енергія». Відслужив строкову службу в Збройних силах України.

У 2001 році пов’язав своє життя з підземним Кривбасом – спочатку був підземним електрослюсарем черговим та з ремонту устаткування шахти «Гігант-Дренажна» ДП «Кривбасгідрозахист», а у 2006 році за цією ж посадою працевлаштувався на дільницю №26 (ВШТ) шахти «Криворізька» АТ «Кривбасзалізрудком». Трохи пізніше працював у різних структурних підрозділах підприємства. Остання його посада – електрослюсар черговий та з ремонту устаткування дільниці №26 шахти «Криворізька». За цей час проявив себе сумлінним, надійним і досвідченим працівником. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти й підприємства.

9 квітня 2022 року Павло Войналович був призваний до Збройних сил України у зв’язку з повномасштабною агресією рф проти України. Ніс службу оператором польової лазні взводу забезпечення 2-го самохідного артилерійського дивізіону військової частини А1978. Мав дружину, доньку і сина, до яких хотів найшвидше повернутися після перемоги України над російським ворогом. 7 травня 2023 року під час виконання бойового завдання по ураженню противника він загинув в Катеринівці Донецької області.

Без чоловіка залишилася дружина Марина Валеріївна, без батька – донька Анна та син Назарій.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близькім загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про те, що на війні загинув механік-водій з Інгульця Олександр Данілов, та про те, що біля Мар’янки загинув розвідник з Криворізького району Євгеній Шевченко.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору