Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Під час виконання бойового завдання на Луганщині загинув 36-річний криворізький боєць

13 травня біля населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області загинув криворізький боєць Сушко В’ячеслав Іванович. Захиснику було лише 36 років. Попрощаються із В’ячеславом, 19 травня в селі Лозуватка.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Лозуватську сільраду.

В’ячеслав навчався у Лозуватській СЗШ N2 та СЗШ №1. Закінчив Криворізький коледж Національного авіаційного університету, де здобув кваліфікацію радіотехніка. Разом із мамою Ольгою проживав у Кривому Розі.

З першого дня війни В’ячеслав став на захист України в складі 92-ї окремої механізованої бригади у м.Харків. Захищав Харків, Куп’янськ та населені пункти Сватівського району Луганської області.

Захисник був нагороджений численними медалями за військову доблесть та відзнакою Президента України «За оборону України».
Висловлюємо щирі співчуття мамі і рідним воїна В’ячеслава Сушка!

Вічна та світла пам’ять Герою!

19 травня о 11:15 зустрічатимуть траурний кортеж «живим коридором», який буде шикуватися від зупинки «Лощина» 6 квартал в Лозуватці до центрального входу на кладовище.

Раніше Інформатор повідомляв, що на Донеччині загинув боєць і працівник шахти “Криворізька”. Також ми писали, що загинув механік-водій з Інгульця Олександр Данілов.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору