Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Донеччині загинув співробітник “АрселорМіттал Кривий Ріг”

2 грудня в бою, поблизу населеного пункту Очеретине Донецької області, загинув Іван Зайцев. Захисник служив старшим навідником механізованого взводу. В лави ЗСУ Іван став у січні 2023 року.

Трагічну звістку повідомили на сторінці підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг», – передає Інформатор.

У цивільному житті Іван працював налагоджувальником автоматизованої лінії пакування сортопрокатного цеху №1 «АрселорМіттал Кривий Ріг».

За словами колег, Іван Зайцев був чудовою людиною. Серйозний, зібраний, цілеспрямований, добрий, чуйний. Продовжувач металургійної династії. Його батько також працював в СПЦ-1.

«Разом з Іваном Зайцевим ми працювали близько десяти років, – розповідає майстер з ремонту устаткування СПЦ-1 Ігор Логозинський. – Разом налагоджували і запускали лінію пакування продукції на дрібносортному стані ДС 250-2.  Складне устаткування з великою кількістю датчиків та керуванням з елементами програмування. Усунення сбоїв вимагає вміння швидко приймати рішення для підтримання темпу прокату та виконання змінних планів. Величезна заслуга в цьому саме Івана. Він був професіоналом найвищого гатунку, дуже досвідченим. Працював надзвичайно сумлінно. Після зміни не мчав чимдуж додому, знаходив час пояснити, що протягом його зміни працювало стабільно, а на що треба звернути увагу. Я завжди був впевнений, що коли на зміні налагоджувальник Зайцев, то все буде зроблено якнайкраще. Ми дуже сподівалися, що після війни Іван знову повернеться до роботи. Непоправна, страшна втрата для родини, для всіх нас».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого героя.

Раніше ми розповідали, що на війні загинув гірник з Кривого Рогу. Також ми писали, що внаслідок мінометного обстрілу загинув працівник АТ “Кривбасзалізрудком” та що на війні загинув 20-річний боєць з Дніпропетровської області.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору