Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Директор Маріупольського коледжу вивіз з тимчасово окупованого Донецька студента

Ще одного українського підлітка вдалося повернути з тимчасово окупованого Донецька на підконтрольну Україні територію. Займався цією нелегкою справою директор Маріупольського будівельного коледжу Антон Білай. Досвіт аналогічної діяльності в нього вже був.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України, раніше чоловіку вдалося вивезти на підконтрольну територію до вільної України двох студентів-сиріт коледжу. Тоді, попри небезпеку, він особисто поїхав за ними до тимчасово окупованого Донецька.

Цього разу, щойно йому стало відомо місцеперебування ще одного хлопця, він відразу вирішив звернутися до Мінреінтеграції та Громадської спілки «Українська мережа за права дитини».

Для повернення Михайла знадобилося близько місяця. Наразі він у Хмельницькому. Там також мешкає його сестра. Його мрія здійснилася, адже починати доросле життя хлопчина мріяв саме у вільній Україні.

Раніше Інформатор писав про те, що до України повернули чотирьох незаконно депортованих дітей. Також повідомлялося про те, що Україна повернула додому двох дітей.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору