Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Переліт”, “Аквамен і загублене королівство”: що показують у кінотеатрах Кривого Рогу

Наразі у кінотеатрах Кривого Рогу з’явилися нові прем’єри. Цікаві стрічки для дітлахів та дорослих подарують веселий настрій та задоволення від перегляду. Переходьте на сайти кінотеатрів та обирайте фільм та сеанс.

Що показують у кінотеатрах Кривого Рогу, – розповість Інформатор.

Переліт

Ця стрічка представлена для дітей та їх батьків. Щоб вони цього Різдва поринули у яскраву сімейну подорож разом з качкою та її каченятами. Мультик «Переліт» вже чекає на перегляд!

Переліт

Аквамен і загублене королівство

Чорна Манта не зміг перемогти Аквамена з першого разу, але не полишив бажання помститися за смерть батька. Щоб зупинити його, Аквамен звернеться до свого ув’язненого брата Орма, колишнього короля Атлантиди. Вони повинні забути всі образи, щоб захистити королівство і врятувати сім’ю Аквамена та світ від знищення.

Аквамен і загублене королівство

Подорож до Вифлеєма

Одна з найвеличніших історій про народження Ісуса оживе на великих екранах! Цього року пориньте у сімейну музичну пригоду, що поєднає класичні різдвяні мотиви з гумором, вірою та приголомшливими хітами!

Подорож до Вифлеєма

Погані гноми. Різдвяний розгром

Усі люблять пити шампанське, підривати хлопавки, танцювати та веселитися у Новий Рік. Але є і такі, хто не любить шум – це коморні гноми. Вони мріють про миску вівсяних пластівців та тишу. А той хто порушить їх спокій, буде чекати розплата.

Погані гноми. Різдвяний розгром

Вонка

Фільм розповідає дивовижну історію про те, як шоколатьє став тим Віллі Вонкою, якого ми знаємо сьогодні. Ця яскрава і винахідлива кіновистава познайомить глядачів з молодим Віллі Вонкою, повним ідей і рішуче налаштованим змінювати світ шматочок за шматочком.

Вонка

Переходьте на сайт та дивіться ще багато цікавих фільмів в MULTIPLEX або в olimpkino

Раніше ми розповідали, як створити святкову листівку. Писали, про гороскоп на сьогодні та як називали дітей у Дніпропетровській області у 2023 році.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору