Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Трьох дітей повернули на підконтрольну Україні територію

Після початку повномасштабного вторгнення чимало дітей залишилися на тимчасово окупованій території, або ж взагалі викрадені до росії. 9 листопада стало відомо, що на підконтрольну Україні території вдалося повернути трьох дітей. Наразі батьки та діти зараз працюють з психологами, їм надають необхідну медичну допомогу.

Повідомляє Інформатор із посиланням на очільника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна.

Загалом від початку 2023 року повернуто до України 146 дітей Херсонщини. Всі відповідні служби над тим, щоб усі наші діти знову були вдома.

“За цією радісною новиною – колосальна робота багатьох служб. Зокрема для того, щоб повернути дві родини, в яких виховуються діти, працювали Офіс Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, благодійна організація Save Ukraine, органи опіки та піклування, служба у справах дітей. Вітаю сім’ї з поверненням. Бажаю якнайшвидше адаптуватися на новому місці. А ми допоможемо на всіх етапах”, – написав Прокудін.

Раніше Інформатор писав про те, що двоє співробітників ФК “Кривбас” втекли і не повернулися в Україну з-за кордону. Також ми писали, що патрульні Кривого Рогу повернули батькам зниклу дитину

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

 

Нагору