Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Жив під обстрілами заради тварин: до Криворізького району з-під обстрілів евакуювали чоловіка і близько 100 тварин

Людяність українців допомагає пережити важкі часи під час війни. Так, Дмитро жив під ворожими обстрілами, тому що не міг залишити тварин без догляду. Чоловік попросив благодійників вивезти 80 кізочок у безпечне місце. А вже потім спитав, чи можуть вивезти і його.

Щемливу історію розповіли працівники еко-ферми “Новий світ”, – пише Інформатор.

“…до мене подзвонив Дмитро і попросив евакуювати його 80 кізочок і так скромно спитав, що як що можна, і його теж, але в першу чергу вивезти у безпечне місце саме його вихованців. Я подумала що це неможливо”, – розповідає працівниця парку.

До допомоги долучилися благодійні фонди, тому господаря і всіх його тварин вдалося вивезти з небезпечної території.

“…домовилися з місцевим рибгоспом у Зеленодольську, про те що вони приймуть переселенців разом з їхнім хазяїном. Люди настільки перейнялися співчуттям, що людина живе під обстрілами, тому що не може залишити своє стадо та песика, що не виставили оренду, а просто прийняли людину безкоштовно, ще і з їжею для кізочок, на перший час допомогли. Ще коли ми приїхали на евакуацію. я дізналася що він підгодовував сусідських гусей та собаку, яких кинули господарі (цих тваринок ми теж забрали). Організація UA Animals без вагань надали автівку для перевезення кізочок та безстрашних своїх хлопців, які евакуювали тваринок”, – розповіла жінка.

В Зеленодольску у притулку прийняли та розмістили тваринок. Прийшлося зробити три “ходки”, щоб перевезти чоловіка і всіх тварин. Але ще багато чого треба зробити, тому що територія, яку зайняли кізочки з Дмитром потребує облаштовування.

“У четвер ми з Кривого Рогу їдемо до Зеленодольську провідати наших переселенців та відвести евакуйованих собачок на стерилізацію. Дуже потрібні чоловічі теплі речі розмір 48-50, та взуття 43-44 розмір. Газова плита під газовий балон, а також все чим ви можете поділитися! Людина вивезла всіх своїх кізочок та собаку і взяв с собою тільки велосипед! Все більше нічого! Для кізочок потрібен корм”, – повідомила жінка.

Якщо у вас є можливість і бажання допомогти Дмитру та його тваринам, телефонуйте за детальною інформацією за телефоном 0973808723.



Раніше Інформатор повідомляв, що у Дніпропетровську область евакуювали 400 корів з Бахмуту. Також ми писали про лебедя, який травмувався на водоймі у Кривому Розі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору