Кривий Ріг До сайту

У Кривому Розі продавчиня не дозволяє годувати безпритульного  собаку: захисники тварин обурені

У Кривому Розі на Піонері біля магазину під лавкою поселився безпритульний песик. Небайдужі мешканці почали годувати собаку, принесли йому застілку. Яки ж був у них жах, коли одного разу з’ясувалося, що застілку викинули й бідолага лежить на бетоні.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на зоозахисницю Марину Іванушко, застілку викинула продавчиня крамниці. Вона ж заборонила її годувати. За словами Марини, собака лежить тепер навіть без картону.

Зоозахисниця згадує, що до війни в зупинці була крамничка “Гаврилівські курчата”. Взимку під тією лавкою ховались у буревій та непогоду два собаки. Жінка особисто принесла їм ковдру і шубу. Собаки там і зимували. Продавчині їх годували. І нікому ці песики не мішали.

Реклама

Відношення ж теперішньої співробітниці крамниці до “братів наших менших” не на жарт обурило коментаторів посту. Люди пропонують різні способи помсти – від бойкоту магазина до організації всіляких перевірок та скарг. А хтось навіть радить “поговорити з нею до душі”. Зараз же Марина просто шукає нещасній тварині люблячу родину.

Продавчині та небайдужі мешканці почали годувати собаку

Раніше Інформатор писав про те, що безпритульний собака з Кривого Рогу знайшов собі люблячу родину у Німеччині. Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі шукають родину для кмітливого песика.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Реклама

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Реклама