Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі продавчиня не дозволяє годувати безпритульного  собаку: захисники тварин обурені

У Кривому Розі на Піонері біля магазину під лавкою поселився безпритульний песик. Небайдужі мешканці почали годувати собаку, принесли йому застілку. Яки ж був у них жах, коли одного разу з’ясувалося, що застілку викинули й бідолага лежить на бетоні.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на зоозахисницю Марину Іванушко, застілку викинула продавчиня крамниці. Вона ж заборонила її годувати. За словами Марини, собака лежить тепер навіть без картону.

Зоозахисниця згадує, що до війни в зупинці була крамничка “Гаврилівські курчата”. Взимку під тією лавкою ховались у буревій та непогоду два собаки. Жінка особисто принесла їм ковдру і шубу. Собаки там і зимували. Продавчині їх годували. І нікому ці песики не мішали.

Відношення ж теперішньої співробітниці крамниці до “братів наших менших” не на жарт обурило коментаторів посту. Люди пропонують різні способи помсти – від бойкоту магазина до організації всіляких перевірок та скарг. А хтось навіть радить “поговорити з нею до душі”. Зараз же Марина просто шукає нещасній тварині люблячу родину.

Продавчині та небайдужі мешканці почали годувати собаку

Продавчині та небайдужі мешканці почали годувати собаку

Раніше Інформатор писав про те, що безпритульний собака з Кривого Рогу знайшов собі люблячу родину у Німеччині. Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі шукають родину для кмітливого песика.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору