Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Мав нагороди та воював “на нулі”: на війні загинув боєць із Жовтих Вод

11 грудня під час виконання бойового завдання у Бахмутському районі Донецької області загинув боєць Федір Пасєчнік. Захиснику було 56 років. У чоловіка залишилися дружина та двоє дітей.

Трагічну звістку повідомили на сторінці інформаційному порталі Жовтоводської міської ради у facebook, – передає Інформатор.

Федір народився у Жовтих Водах. Профтехосвіту здобув у ПТУ-35, будучи юнаком відслужив у армії.

Трудовий шлях розпочав на заводі «Електрон». Працював ще на декількох підприємствах Жовтих Вод на посаді електромонтажника найвищого розряду.

5 березня 2022 року став на захист України. Попри проблеми зі здоров’ям, не чекаючи повістки, прийшов до військкомату. Декілька місяців служив у роті охорони нашого ТЦК та СП, а 9 травня відправився на передову. Воював на «нулі», був кулеметником стрілецького відділення.

Захисника нагородили медаллю «За військову службу Україні».

“Федір був веселим, щирим, порядним, доброзичливим, справжнім другом та сім’янином. Ніколи не боявся труднощів та життєвих негараздів, не шукав легких шляхів. Боронячи Україну, показав себе, як мужній, сміливий, відважний воїн, котрий не боявся ризикувати та працювати впритул до ворога”, – згадують близькі.

У захисника залишилися дружина Олена, донька Анастасія та син Артемій.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше ми розповідали, що на війні загинув боєць з Кривого Рогу Денис Мудрик. Також ми писали, що під час ворожого обстрілу на фронті загинув металург з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору