Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув боєць з Кривого Рогу Денис Мудрик

Захищаючи Україну, на фронті загинув криворізький військовий Денис Мудрик. Бійцю було лише 40 років. Без чоловіка залишилася дружина.

Трагічну звістку повідомили друзі полеглого Героя, – передає Інформатор.

За декілька днів до своєї загибелі Денис писав оптимістичні пости, посміхався. Але на жаль, 30 грудня стало відомо про смерть Героя.

“Дуже скоро погода зміниться, а з нею, нові пригоди, та випробування дякуємо всім за підтримку! Разом до Перемоги”, – написав 17 листопада на своїй сторінці у facebook Денис.

Денис Мудрик усміхнений та на позитиві за декілька днів до загибелі

Денис мав багато друзів, тому у соцмережах з’явилися десятки постів скорботи. Всі знайомі пишуть, що Денис Мудрик був дуже веселим, завжди всім допомагав і щиро вірив у Перемогу.

Про зустріч з Денисом на гарячому напрямку згадав і військовий з Кривого Рогу Сергій Бондаренко.

“Ми радо зустрілися на Донеччині, коли ви танком тягнули машину Штурмана. Фото саме звідти. Ти навіть лайкнув вчорашнє відео… А сьогодні тебе немає…”, – йдеться у пості Сергія.

Зустріч з Денисом на Донеччині

“Це неможливо… це ніяк не з тобою… ти нереальний, друже Денис Мудрик, сталева людина… вірний собі і всьому, що робив! На жаль, війна забирає найкращих! Назавжди в серці! Пам’ятаю!” – написав депутат в Криворізької міськради Олег Щербак.

Денис Мудрик на завданні

“Дєня, як так? Я не хочу в це вірити… Дякую тобі за те, яким ти був… життєрадісний, завжди повен енергії… Царство тобі небесне. Герої не вмирають… Памʼятаємо”, – написала Тетяна Шинкаренко.

“Спочивай з миром, захищай нас з неба, Друже Денис Мудрик. Памʼять, Честь”, – написав криворізький військовий Микола Колесник.

Раніше Інформатор писав про загибель на фронті футболіста Кривого Рогу. Також ми писали, що на війні загинув молодий гірник Криворіжжя.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору