Погода за вікном зовсім не зимна, але так хочеться відчути святковий настрій. Пропонуємо приготувати каву з мускатним горіхом, гвоздикою, натуральною корицею і цедрою апельсина. Вона також ідеальна для різдвяного ранку!
Для цього рецепта знадобиться смужка апельсинової цедри, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Кава мелена – 4 ст. л.
- Кориця, палички – 1 шт.
- Фінік – 2 шт.
- Мускатний горіх мелений – 1/4 ч. л.
- Гвоздика – 2 шт.
- Апельсин, цедра – 1 шт.
Спосіб приготування:
Покладіть мелену каву, паличку кориці та фініки у великий френч-прес.
Додайте мелений мускатний горіх, гвоздику і апельсинову цедру, а потім залийте 400 мл окропу.
Акуратно перемішайте дерев’яною ложкою, поки все не з’єднається, і залиште настоятися на 4 хвилини.
Повільно натисніть на поршень.
Подавайте готову пряну каву в чашках для еспресо.
Раніше ми розповідали, як приготувати Кутю на Різдво. Писали, як приготувати смачний майонезний салат та ніжну заливну рибу.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Євгенія Глубінок