Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Різдвяний настрій: як приготувати каву з мускатним горіхом та апельсином

Погода за вікном зовсім не зимна, але так хочеться відчути святковий настрій. Пропонуємо приготувати каву з мускатним горіхом, гвоздикою, натуральною корицею і цедрою апельсина. Вона також ідеальна для різдвяного ранку!

Для цього рецепта знадобиться смужка апельсинової цедри, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Кава мелена – 4 ст. л.
  • Кориця, палички – 1 шт.
  • Фінік – 2 шт.
  • Мускатний горіх мелений – 1/4 ч. л.
  • Гвоздика – 2 шт.
  • Апельсин, цедра – 1 шт.

Спосіб приготування:

Покладіть мелену каву, паличку кориці та фініки у великий френч-прес.

Додайте мелений мускатний горіх, гвоздику і апельсинову цедру, а потім залийте 400 мл окропу.

Акуратно перемішайте дерев’яною ложкою, поки все не з’єднається, і залиште настоятися на 4 хвилини.

Повільно натисніть на поршень.

Подавайте готову пряну каву в чашках для еспресо.

Раніше ми розповідали, як приготувати Кутю на Різдво. Писали, як приготувати смачний майонезний салат та ніжну заливну рибу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору