Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У кабінеті Залужного знайшли “прослушку”: в СБУ прокоментували ситуацію

17 грудня в одному з приміщень офісу Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного знайшли “прослушку”. Це сталося під час підготовки кімнати для роботи. За попередніми даними, виявлений пристрій перебував у неробочому стані.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на СБ України у Дніпропетровській області, Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом виявлення технічного пристрою в одному з потенційних місць дислокації головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

У повідомленні наголошується, що “прослушку” виявлено не безпосередньо в кабінеті Валерія Залужного, а в одному з приміщень, яке могло в майбутньому використовуватись ним для роботи.

За попередніми даними, виявлений пристрій перебував у неробочому стані. Будь-яких засобів накопичення інформації чи засобів віддаленої передачі аудіозаписів не виявлено. Даний технічний пристрій буде передано на експертизу.

Як написала у своєму telegram каналі ексзаступниця міністра оборони Україна Ганна Маляр: “В  принципі всі свідомі того, що є ймовірність прослуховування і витоку інформації. Тому це завжди враховується під час спілкування голосом.

Але те, що в нас є зливи секретної інформації, скажімо, зі штабів – так.
Військова таємниця вже не раз ставала публічною”.

Раніше Інформатор писав про те, що офіцер СБУ перейшов на бік ворога. Також повідомлялося про те, що колаборант з Дніпра «здавав» позиції ЗСУ росіянам через Telegram.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору