Думаєте, який салат приготувати на святковий стіл? Тоді ось чудовий варіант. Салат із сьомгою не тільки апетитно виглядає, а й відрізняється чудовим смаком та ще й готується дуже легко.
Покроковий рецепт смачного салату, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Сьомга солона – 400 г
- Сир твердий – 200 г
- Картопля відварена – 3 шт.
- Яйця варені – 3 шт.
- Яблука – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Олія для обсмажування цибулі
- Майонез – 300 г
- Ікра червона, для прикраси салату – 150 г
- Листя салату – для прикраси.
Спосіб приготування:
Відварену картоплю натираємо на великій тертці. Так само натираємо сир, яблука та варені яйця.
Очищаємо цибулю і нарізаємо її півкільцями. Потім обсмажуємо його до золотистого кольору.
Нарізаємо сьомгу невеликими квадратиками.
Тепер збираємо салат, викладаючи всі шарами та промазуючи кожен шар майонезом:
На блюдо укладаємо листя салату і на них викладаємо:
- перший шар – натерта картопля
- другий шар – майонез
- третій шар — сьомга та обсмажена цибуля
- четвертий шар – майонез
- п’ятий шар – протерті яблука
- шостий шар – майонез
- сьомий шар – протертий сир
- восьмий шар – майонез
Салат готов. Смачного!
Раніше ми розповідали, як приготувати тісто на смажені пиріжки. Писали, як приготувати турецький хліб та курячі крученики з грибами .
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Євгенія Глубінок