Кривий Ріг До сайту

На свята та на будні: готуємо оселедець по-корейськи

Оселедця люблять майже всі. Зі звичайною вареною картопелькою він стає справжнім делікатесом під час сімейної вечері. Та коли звичайний солоний оселедець вже встиг набриднути, радимо приготувати його по-корейськи. Така екзотика буде до смаку багатьом, а коштуватиме не дорого. 

Реклама

Рецепт надасть Інформатор.

Оселедець по-корейськи

Реклама

Продукти

Приготування

Оселедця необхідно повністю очистити, щоб залишилося одне філе. Залишаємо тільки шкурку.

Реклама

Філе ріжемо на порційні шматочки і складаємо в глибокий посуд.

Всипаємо в рибу всі спеції, сіль і додаємо томатний соус. Перемішуємо.

Тепер вливаємо оцет і ще раз ретельно мішаємо.

Реклама

З цибулі знімаємо лушпиння і ріжемо його у вигляді півкілець.

Перекладаємо цибулю в посуд з оселедцем, вливаємо олію і мішаємо.

Закриваємо плівкою і поміщаємо на 3-4 години в холодильну камеру, а краще на ніч.

Реклама

За цей час потрібно буде кілька разів перемішати оселедець та подавати на стол.

Раніше Інформатор про те, як приготувати фінський салат “Расолі”. Також Інформатор повідомляв про те, як приготувати справжній салат “Олів’є”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова