Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

До ліквідації Іллі Ківи причетне ГУР

Вдень 6 грудня у селі Супонєво Одинцовського району Московської області було знайдено тіло ексдепутата Верховної Ради України Іллі Ківи. Його застрелили у чотиризірковому готелі Величъ Country Club. Подію прокоментували у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України. 

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, в ГУР підтвердили свою причетність до смерті одіозного політика. У відомстві Кирила Буданова заявили, що Ілля Кива був найогиднішим покидьком і зрадником, за що його справедливо покарали. Це була спецоперація з покарання колаборанта, якого в Україні засудили до 14 років позбавлення волі.

Як написано у повідомленні: “Про ліквідацію зрадника й колишнього нардепа Іллі Киви розповів Андрій Юсов, офіцер ГУР. Він зауважив, що на Киві історія не завершиться”.

В СБУ також заявили про те, що вбивство зрадника Ківи було спецоперацією українських силових відомств. Колаборанта застрелили на День збройних сил України та у День Святого Миколая. І це – гарний подарунок як військовим, так і цивільним.

Раніше Інформатор писав про те, яким чином російський гвинтокрил здався українським військовим. Також повідомлялося про те, що бійці ЗСУ висадилися у Криму.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору