Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Бійці ЗСУ висадилися у Криму: подробиці

В окупованому Криму відбувся бій за участю плавзасобів та авіації. Це сталося близько 5-ої години ранку, 24 серпня, біля населеного пункту Маяк на мисі Тарханкут. Місцеві жителі чули звуки вибухів. У розвідці підтверджують факт висадки на півострів та зазначають, що операція продовжується. 

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, кримські пабліки повідомляють, що звуки вибухів чули місцеві жителі. У Маяку розташована база 3-го радіотехнічного полку у складі радіотехнічних військ повітряно-космічних сил рф. Також на Тарханкутському півострові розташований радіолокаційний вузол – РЛК “Небо-М” і РЛС “Каста-2Е2”. По периметру підготовлено позиції для ППО.

У коментарі “Суспільному” представник Головного управління розвідки Андрій Юсов підтвердив інформацію про бій на півострові. За його словами, спецоперація продовжується.

“В рамках спецоперації відбулась висадка особового складу на території півострова. Головне управління розвідки з взаємодією з військово-морським флотом провели спецоперацію, цілі досягнуто, втрат серед особового складу немає. Продовжується спецоперація, всі деталі ми не розкриваємо, є втрати серед особового складу противника, а також серед сил та засобів. Інформація щодо кількості втрат уточнюється”, – сказав Юсов.

Раніше Інформатор писав про те, що 23 серпня 2023 року близько 10:00 поблизу села Оленівка на мисі Тарханкут у тимчасово окупованому Криму відбувся вибух, який знищив російську зенітно-ракетну систему великого і середнього радіусу дії С-400 «Тріумф» та про про вибухи у Джанкої.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору