Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області юний спортсмен перепив енергетиків до втрати свідомості

Днями швидка Нікополя виїхала на виклик до підлітка, який втратив свідомість. Хлопець вирішив “підсилитися” і випив одразу кілька пляшок енергетиків. Його доставили у лікарні у важкому стані.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пост медикині Марини Авдієнко.

Хлопець займається спортом, але хтось із знайомих порадив пити енергетик для підйому тонусу і сили. Дитина не стала радитися з батьками, послухавши знайомого. А щоб ефекту було більше, випив значну кількість цього напою.

В результаті, у хлопця різко погіршився стан здоров’я, виникла тахікардія, знизився тиск та він втратив свідомості.

Підлітка доставили у дитячу лікарню.

“Це добре, коли все закінчується добре. А могло закінчитися гірко. В багатьох країнах Європи продаж “енергетиків” неповнолітнім заборонили. Вчені довели, що навіть 1 невелика баночка такого напою виснажує дитячий організм і може призвести до наступних наслідків: дратівливості, занепаду сил, безсоння, депресії, смерті. І на питання, з якого ж віку можна пити енергетичні напої відповідь єдина: “Ніколи!”

Цей пост не про батьківську недбалість. Ще раз підкреслюю – дитина з хорошої родини… Шановні батьки, комунікуйте зі своїми дітьми. Старайтеся вчасно надати їм необхідну підтримку, пораду. Щоб за відповідями на свої питання вони могли звернутися до вас, а не слухали рекомендацій сумнівних сторонніх осіб”, – звертаються медики до батьків.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі дитина отруїлася пігулками. Також ми писали, що у Дніпропетровській області юнак наковтався таблеток і запив алкоголем.

Енергетик, який пив хлопець

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору