Кривий Ріг До сайту

Лемківська кухня: готуємо фучки

Фучки чимось нагадують млинці, млинчики, оладки з квашеною капустою. Смачну та просту страву з Закарпаття досить легко приготувати завдяки цьому простому рецепту. Закуска смакуватиме навіть тим, хто терпіти не може квашену капусту!

Реклама

Дуже смачний рецепт незвичних оладків, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Спосіб приготування:

В глибокій мисці змішайте борошно, сіль, перець та соду. Добре перемішайте. Додайте збиті яйця та молоко, перемішайте вінчиком.

Додайте дрібно посічену квашену капусту та цибулю. Перемішайте до однорідності.

Реклама

Підсмажте на олії з обох сторін до золотистої скоринки. Після смаження викладіть на паперові рушники, щоб стік зайвий жир.

Раніше ми розповідали, як приготувати домашній зефір без яєць. Писали, як приготувати цукрову глазур для пряників та турецький хліб.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Реклама

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Реклама