Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Лемківська кухня: готуємо фучки

Фучки чимось нагадують млинці, млинчики, оладки з квашеною капустою. Смачну та просту страву з Закарпаття досить легко приготувати завдяки цьому простому рецепту. Закуска смакуватиме навіть тим, хто терпіти не може квашену капусту!

Дуже смачний рецепт незвичних оладків, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 250 г
  • Молоко – 250 г
  • Квашена капуста – 250 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйце куряче, велике – 3 шт.
  • Сода харчова – 1/3 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Чорний перець – за смаком

Спосіб приготування:

В глибокій мисці змішайте борошно, сіль, перець та соду. Добре перемішайте. Додайте збиті яйця та молоко, перемішайте вінчиком.

Додайте дрібно посічену квашену капусту та цибулю. Перемішайте до однорідності.

Підсмажте на олії з обох сторін до золотистої скоринки. Після смаження викладіть на паперові рушники, щоб стік зайвий жир.

Раніше ми розповідали, як приготувати домашній зефір без яєць. Писали, як приготувати цукрову глазур для пряників та турецький хліб.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Нагору