Кривий Ріг До сайту

На Донеччині загинув слюсар з підприємства “АрселорМіттал Кривий Ріг”

19 листопада біля населеного пункту Кліщіївка Донецької області загинув командир відділення мінометної батареї Владислав Дюрінський. До служби Владислав працював слюсарем-ремонтником на підприємстві «АрселорМіттал Кривий Ріг». У захисника залишилася мама Ірина Володимирівна та сестра Юлія.

Реклама

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на «АрселорМіттал Кривий Ріг».

«Він працював у нас не довго, – розповідає майстер з ремонту устаткування СПЦ-1 Євгеній Попов. – Але встиг себе показати сумлінним працівником. Справа ремонту прокатного устаткування була новою для Владислава. Роботи він не цурався, наполегливо вчився, був спокійним, дисциплінованим. З таким підходом до справи з часом з нього вийшов би хороший фахівець. Почалася війна, і частина людей була вимушено тимчасово виведена на 2/3. Серед них і Владислав Дюрінський. А потім він був мобілізований. Нещодавно надійшла страшна звістка про його загибель. Такі молоді, серйозні люди дуже потрібні».

Реклама

Вічна слава та шана Герою!

Раніше ми розповідали, що на війні загинув гірник з Кривого Рогу. Писали, що внаслідок мінометного обстрілу загинув працівник АТ “Кривбасзалізрудком” та що на війні загинув 20-річний боєць з Дніпропетровської області.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Реклама

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

 

 

Реклама