Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Стали відомі наслідки негоди у Криворізькому районі: скільки населених пунктів та абонентів міста залишаються без світла

Негода, яка вже третю добу вирує в Україні, наробила лиха і у Криворізькому районі, і у самому місті. Комунальні підприємства працюють у посиленому режимі. На дорогах залучена снігоприбиральна техніка.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізьку РВА, станом на ранок понеділка, 27 листопада, снігових заметів на дорогах Криворізького району, включно з містом Кривий Ріг, немає. Комунальні підприємства працюють у посиленому режимі.  У вихідні у місті Кривий Ріг працювало близько 40 одиниць спецтехніки.

У зв’язку з негодою, світло відсутнє у 21 населеному пункті Криворізького району, зокрема у Зеленодольській, Девладівській, Новопільській, Глеюватській, Нивотрудівській, Новолатівській громадах. У місті Кривий Ріг через несприятливі погодні умови на ранок 27 листопада без електропостачання залишалося 11395 абонентів.

Наразі енергетики вже працюють над відновленням.

За даними Дніпропетровської ОВА, в цілому по регіону на ранок повністю знеструмлено 178 населених пунктів. Ще 92 – частково.

Загалом без світла залишилися понад 44 тис родин

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі негода повалила дерева. Також повідомлялося про те, що Кривий Ріг засипає снігом.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Альона Свірідова

Нагору