Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Будьте обережні, Кривий Ріг засипає снігом: вже є перші ДТП

Надвечір 25 листопада у Кривому Розі почався сніг. Протягом декількох годин дороги засипало снігом до 10 см. Через погодні умови на вулиці Гетьманській вже трапилася перша ДТП.

Повідомляє Інформатор.

На слизькій дорозі зіштовхнулися два легковика. Ймовірно водій, не впорався із керуванням.

Водії, будьте обережні на дорозі, дотримуйтесь дистанції.

Станом на 22:00 проїзд автошляхами Дніпропетровської області забезпечують 30 одиниць дорожньої техніки та 85 працівників. На дорогах виконуються робіти з очистки та обробки дорожнього покриття.

“Снігопади різної інтенсивності охопили більшість районів Дніпропетровщини тож, звертаємось до водіїв – будьте уважними, дотримуйтесь правил дорожнього руху, дистанції, швидкісного режиму та не заважайте роботі спецтехніки”, – повідомляють у службі відновлення та розвитку інфраструктури у Дніпропетровській області.

Додамо, що найбільше сніжить у населених пунктах: Верхньодніпровськ, Саївка, Хорошеве, Новомосковськ, Широке, Балівка, Краснопілля, Кривий Ріг, П’ятихатки, Петриківка та Братське.

Отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу мешканці можуть за телефоном колл-центру, який працює цілодобово +38 067 400 60 80.

Олена Шевченко

Нагору