Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області судитимуть “Остапа Бендера”

У березні 2022 року військовозобов’язаний у званні “солдат” сам себе “підвищив”. Чоловік підробив свій військовий квиток і “став лейтенантом”. Проходячи службу військовий незаконно отримував офіцерську зарплату.

Зважаючи на “офіцерське” звання шахрай отримав зарплату в сумі 68 200 грн, – передає Інформатор із посиланням на Спеціалізовану прокуратур у сфері оборони Східного регіону.

Чоловіка будуть судити у Дніпрі за підроблення документів, печаток, штампів та бланків.

“Військовозобов’язаний громадянин із військовим званням «солдат», з метою призову на військову службу за мобілізацією на посади офіцерського складу, підробив офіційний документ – свій військовий квиток і віддав його в стройову частину військової частини. Будучі «лейтенантом», підозрюваний проходив військову службу на посадах офіцерського складу, таким чином заволодівши бюджетними коштами”, – йдеться у повідомленні військової прокуратури.

Новоспеченому «Остапу Бендеру» загрожує штраф від 34 тисяч гривен до 51 тисячі гривень, або громадські роботи на строк від 200 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк до 3 років.

Раніше Інформатор повідомляв, що в Раді пропонують дозволити чоловікам виїжджати за кордон. Також ми писали про ухилянтів з Дніпропетровщини, які намагалися на човні перепливти за кордон.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору