Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Страви з голубів та собак: росіяни намагаються переконати світ, що в Україні голод

Російські ЗМІ наполегливо намагаються переконати світ про жахливу ситуацію в Україні з продуктами. Вони розповсюджують інформацію нібито українці отримують розсилку «від Міністерства аграрної політики» з рецептами страв із голубів і собак. Чи правда є подібна розсилка?

Як повідомляє Інформатор з посиланням на SPRAVDI, по росії розповсюджують фейк нібито Міністерство аграрної політики та продовольства України рекомендує українцям урізноманітнити раціон стравами з голубів, собак, колорадських жуків. Це повʼязано з тим, що аграрний сектор зазнав значних втрат.

Насправді у Міністерстві аграрної політики заявили,  що такої розсилки не робили та назвали її спробою росіян переконати усіх в тому, що в Україні – голод.

“Такі кулінарні «шедеври» росіяни можуть залишити собі, в Україні є нормальна їжа, її вистачає, і навряд чи знайдеться українець, який замінить борщ на суп з колорадськими жуками”, – додали у Міністерстві.

Раніше Інформатор писав про те, що роспропаганда запустила фейк про стрілянину у Дніпрі. Також повідомлялося про те, що ФСБ готує нові фейки про українських державних діячів.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору