Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В Україні жінки можуть отримати 5 тисяч доларів на розвиток бізнесу

В Україні все більше жінок прагнуть відкрити власну справу. Вони добре знають, чим хотіли б займатися, але як зробити в реальності – ні. До того ж і грошей для цього бракує.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міськради, аби допомогти підприємицям-початківцям ДІЯ – БІЗНЕС запускає освітньо-грантову програму «Початок», яка допоможе жінкам здобути необхідні знання, отримати менторську, ментальну та фінансову підтримку.

У програмі

  • онлайн та офлайн-лекції від спікерів програми щодо маркетингу, продажів, аналізу бізнес-моделі, фінансового планування та управління, створення бізнес-системи обслуговування тощо
  • менторство експертів проєкту
  • консультації з ментального здоров’я

В програмі можуть взяти участь активні підприємиці, початківці, а також ВПО які були змушені змінити місце проживання через активні бойові дії в регіоні.
200 учасниць одержать по $3 000. Ще дві фіналістки проєкту додатково отримають по $5 000 за представлення своїх бізнес-проєктів.

Заявки приймаються до 30 листопаду за посиланням.

Раніше Інформатор писав про те, що хазяйка салону краси з Кривого Рогу отримала мікрогрант від держави на розвиток бізнесу. Також повідомлялося про те, що викладач із Кривого Рогу виграв грант у дві тисячі доларів.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору