Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі пішла з життя викладачка КНУ

Пішла з життя  доцент кафедри автоматизації, комп’ютерних наук і технологій Криворізького Національного Університету Людмила Іванівна Єфіменко. Це сталося 18 листопаду. Людмилі Іванівні було 76 років.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на кафедру автоматизації, комп’ютерних наук та технологій КНУ.

Людмила Іванівна народилася у 1947-ому році у Німеччині у сім’ї військового.  У віці 5 років родина переїхала до Кривого Рогу. Людмила навчалася у СШ №95 та Криворізькому державному гірничорудному інституті.

З 1981 року працювала у науковому секторі на кафедру автоматизації виробничих процесів КГРІ. А з 1991 року – асистентом кафедри інформатики, автоматики і систем управління КГРІ.

У 1994 році захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук.

Людмила Єфименко є автором понад 150 публікацій, з яких понад 110 наукових та 40 навчально-методичного характеру,  13 авторських свідоцтв і патентів, 4 посібників та монографій.

За роки професійної діяльності Людмила Іванівна підготувала не одне покоління висококваліфікованих фахівців у галузі автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, була чудовим вчителем та наставником для молодого покоління науково-педагогічних працівників кафедри автоматизації, комп’ютерних наук і технологій.

Як написано у некролозі: “Вона завжди освітлювала теплом своєї душі колег та учнів, була чудовим педагогом, справжнім професіоналом у галузі автоматизації та інформаційних технологій, вірним другом та надійним порадником, доброю та чуйною людиною. Саме такою Людмила Іванівна залишиться у пам’яті колег”.

Раніше Інформатор писав про смерть викладачки криворізького коледжу. Також повідомлялося про  смерть викладача Криворізького педагогічного університету.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору