Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі померла видатна балетмейстер Таїсія Павлівна Паршина

12 травня, перестало битися серце видатного балетмейстера, великого педагога, легенди класичної хореографії Кривого Рогу Таїсії Павлівни Паршиної. Хореограф була кавалером нагрудного знаку “За заслуги перед містом” і керівницею зразкового театру танцю “Пролісок” Палацу культури “Мистецький”.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пост директора ПК “Мистецький” Сергія Мігуші.

Завіса життя для неї закрилася назавжди… Але вдячні оплески на її честь будуть ще довго і гучно звучати – і на сцені рідного палацу, і в балетній залі, і. головне, в серцях її вихованців – всесвітньо відомих танцівників сучасності, в ніжних сердечках маленьких “каченят”, з яких Таісія Павлівна все своє творче життя виховувала прекрасних білих лебедів класичного балету. Велика Честь була знати, працювати, спілкуватися з Примадонною хореографії міста, яка була, є і буде справжнім еталоном і символом служіння Терпсіхорі, неперевершеним прикладом для наслідування”, – написали колеги.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі трагічно померла молода чемпіонка України з бальних танців. Також ми писали про смерть викладачки криворізького коледжу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору