Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Вирішили випрати та пообідати: у Кривому Розі зловмисники «обнесли» Сільпо

У Кривому Розі чоловік з дружиною неодноразово обкрадали магазин “Сільпо”. Зловмисники клали до дитячого візочка продукти, а потім входили з магазину не розплачувавшись. Поліція затримала чоловіка, йому загрожує 5 років ув’язнення.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Єдиний реєстр судових рішень.

3 вересня, 3 12:00 по 13:00 чоловік разом з дружиною, підійшовши до полиці з побутовою хімією та продуктами харчування, поклали у кишеню дитячого візочка пральний порошок та ще один засіб для прання. Також поклали соуси та свинячий ошийок. Таким чином нанесли збитків “Сільпо” на суму майже у 937 гривень.

5 вересня подружжя повторно здійснило крадіжку. Вони винесли 2 упаковки креветок, сир, пак пива, гриби мариновані, соуси, упаковки сосисок, дитячі йогурти, бургери, м’ясо. Магазину “Сільпо” нанесли збитків на суму майже 2338 гривень.

Зловмисників затримала поліція. У суді чоловік визнав свою вину.

Його визнали винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачаних ст.185 ч.4 КК України. Суд призначив йому покарання – 5 років позбавлення волі.

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі жінка за день «обнесла» два магазини «Аврора». Писали, що рецидивіст з Кривого Рогу «пройшовся» по магазинах «Аврора» і під курткою виніс 15 шоколадок.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору