Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі жінка за день «обнесла» два магазини «Аврора»

12 червня, у Кривому Розі жінка обікрала два магазини «Аврора». Крадійка винесла два повербанки та навушники. Жінку засудили до 5-ти років позбавлення волі, але звільнили від ув’язнення.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Реєстр судових рішень.

12 червня, в магазині «Аврора» на 5-му Зарічному жінка вкрала зарядний пристрій павербанк вартістю 599,00 грн. Вона поклала поклала батарею в сумку і вийшла магазину, не розрахувавшись. Крім того, цього ж дня, жінка викрала ще один зарядний пристрій та навушники, але вже в іншому магазині «Аврора», також на 5-му Зарічному загальною вартістю 852 гривні.

Правопорушницю затримали поліцейські. А 28 червня жінку засудили за крадіжку до 5 років позбавлення волі. Але на підставі ст. 75 КК України, засуджену звільнили від відбування покарання визначивши іспитовий термін – 1 рік.

Раніше Інформатор писав про серійного крадія магазинів “Аврора”. Також ми писали про те, що мешканець Кривого Рогу намагався вкрасти футболку з “Ашана”, та про те, що у Кривому Розі любитель солоденького намагався вкрасти у магазині ласощі. 

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору