Кривий Ріг До сайту

Вечеря в українському стилі: як приготувати курячі крученики з грибами 

Крученики – українська страва, це рулетики з тонкого м’яса з різною начинкою. Пропонуємо обрати грибну начинку. Можна додати ще й улюбленого сиру в середину – буде дуже нічно та смачно.

Реклама

Покроковий рецепт українських кручеників, – передає Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Основні

Для соусу

Спосіб приготування:

Реклама

Куряче філе наріжте пластинами й відбийте з двох сторін. Посоліть, поперчіть і посипте приправою для курятини.

Гриби дрібно поріжте й обсмажте на олії до напівготовності. Додайте нарізану цибулю, натерту моркву, посоліть і готуйте, помішуючи, 5 хвилин. Дайте начинці трохи охолонути.

На один край кожного шматочка м’яса покладіть начинку й згорніть рулетиками. Розігрійте сковороду з олією і викладіть на неї рулетики швом донизу. Обсмажте з двох боків до золотистого кольору. Потім перекладіть їх у форму для запікання.

Реклама

Для соусу змішайте борошно, сметану і воду. Додайте сіль, італійські трави та перемішайте до однорідної маси. Залийте нею крученики й накрийте фольгою.

Форму помістіть у духовку, розігріту до 180°C, на 30 хвилин. Подавайте готові крученики з гарніром!

Раніше ми розповідали, як приготувати лінивий печінковий торт. Писали, як приготувати густий борщ без м’яса та українські горохвяники.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок