Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Близнюкам – роздратування, Скорпіону – труднощі з грошима: гороскоп на 19 листопада

Не відмовляйтеся від маленьких задоволень через власні забобони. Вам необхідно трохи розслабитися та переключити свій фокус. Що прогнозують зірки всім знакам зодіаку.

Овен не повинен дозволяти оточуючим пригнічувати свою творчість та особистий стиль, – розповість Інформатор.

Овен

Буде багато непорозумінь, а також ситуації, які викликатимуть сором та бажання забути усе пережите. Необхідно виходити з ситуації з гордо піднятою головою.

Тілець

Не відмовляйтеся від маленьких задоволення через власні забобони. Вам необхідно трохи розслабитися та переключити свій фокус.

Близнюки

Кохання принесе вам багато хвилювань та навіть серйозний стрес, якщо ви не наважитеся поговорити з партнером.

Рак

Любов дасть вам багато більше, ніж ви очікуєте. Будьте готові приймати рішення та сюрпризи. Також не забувайте будувати здоровий діалог.

Лев

Не поспішайте з висновками, дайте собі можливість добре все проаналізувати. Чим більше витратите на це часу, тим краще буде рішення.

Діва

Відмовляйтеся від задоволення, яке може вам принести романтичне побачення чи час разом із друзями. Все може піти не за планом.

Терези

Життя бентежне, а на вас чекають сюрпризи, яких ви зовсім не очікували. Не забувайте брати з собою гроші.

Скорпіон

Будьте обережними на дорогах, а також не лізьте у небезпечні ситуації без раціональної на те причини.

Козоріг

Не чекайте на допомогу від молодших членів сімейства, а одразу розраховуйте на себе. Тільки так вам вдасться все вирішити.

Стрілець

Життя підкине вам декілька непростих уроків, які необхідно добре засвоїти. При цьому не поспішайте.

Водолій

Зачекайте та не кидайтеся з висновками на людей, якщо ви до кінця не впевнені. Ревнощі можуть серйозно погіршити ваші стосунки.

Риби

На роботі слід бути максимально уважними та не дозволяти собі жодних вольностей. Буде простіше, якщо ви будете дивитися за тим, що роблять інші.

Раніше ми розповідали, про гороскоп на 18 листопада. Писали, де у Кривому Розі весело провести час із дітьми. Писали, які прем’єри показують у кінотеатрах Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору