Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Які прем’єри показують у кінотеатрах Кривого Рогу

За вікном сирість та дощ, але провести вихідні хочеться цікаво. Пропонуємо сходити у кіно на прем’єри фільмів до кінотеатрів нашого міста. Обирайте сеанс та замовляйте квитки. 

Що можна подивитися у кінотеатрах Кривого Рогу, – розповість Інформатор.

Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій

Стрічка розповідає про молодого Коріолана з клану Сноу, що впав в немилість післявоєнного Капітолію.  Сноу неохоче стає наставником Люсі Грей Берд, що зберегти життя, які під загрозою. Сноу об’єднується з Люсі Грей, щоб переломити ситуацію на свою користь. Розриваючись між добром та злом, Сноу вирушає в гонку з часом, щоб вижити і з’ясувати, чи стане він зрештою співочою пташкою чи змією.

Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій

Перший код

“Перший код” розповідає про реальну боротьбу IT- спеціалістів, які об’єдналися у 300-тисячне віртуальне військо і просто звичайних людей, що за допомогою смартфона змогли протистояти ворогу. “Перший код” – про становлення української галузі ІТ від 50-х років ХХ століття, коли українські інженери працювали над створенням першого комп’ютера, до сьогодення.

Перший код

Марвели

Стрічка «Марвели» розказує про Керол Денверс, а.к.а Капітан Марвел. Їй вдалось віднайти себе, перемігши тиранів Крі та помстившись Абсолютному Інтелекту. сили Керол набувають неочікуваного зв’язку із силами її супер-фанатки Камали Хан, відомої як Міз Марвел, і названої племінниці Моніки Рамбо. Ось таке незвичне тріо має об’єднатися та навчитися працювати злагоджено, щоб врятувати всесвіт. А називатимуть їх Марвели.

Марвели

Вартові джунглів 2. Навколо світу

Цього разу таємничий суперлиходій вирішив вкрити джунглі рожевою речовиною, яка вибухає, щойно вода торкається її. Героям доведеться вирушити у мандри довкола світу у пошуках протиотрути вдалині від улюблених джунглів!

Вартові джунглів 2. Навколо світу

Тролі: Знову разом

Чудовий мультик для дітей та дорослих. Це продовження яскравої, музичної історії з улюбленими героями на великих екранах!Дітям дуже сподобається пригода з тролями.

Тролі: Знову разом

П’ять ночей у Фредді

Blumhouse представляє адаптацію популярної горор-серії відеоігор на великих екранах! Звичайна робота охоронця у популярній піцерії у Фредді перетворюється на справжнє жахіття з приходом ночі.

П’ять ночей у Фредді

Переходьте на сайт та дивіться ще багато цікавих фільмів в MULTIPLEX або в olimpkino

Раніше ми розповідали, що сьогодні відзначають День працівників радіо, телебачення і зв’язку України. Писали, про гороскоп на 16 листопада та про погоду на 16 листопада.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

 

 

Нагору