Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Медики Дніпровської лікарні разом з американським колегою рятують бійця, в якого не було шансів вижити

Медики Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова творять справжні дива. Наразі вони разом зі своїм колегою зі своїм колегою з США Кімом Райтом рятують бійця, в якого майже не було шансів на порятунок. Але, завдяки таланту лікарів, Герой вижив.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на генерального директора Дніпропетровської Обласної Клінічної лікарні ім. Мечникова Сергія Риженка, Олега привезли прямо з передової з важким пораненням голови у стані коми другого ступеня у п’ятницю. Надії вижити майже не було. Але дніпровські медики разом зі своїм колегою з США Кімом Райтом зробили неможливе… Зараз Олег одужує.

Як написав Риженко: “Кім Райт таких операцій зробив тисячі в різних гарячих точках. Він нейрохірург, який приїхав з США допомагати пораненим героям. Зробив безліч операцій, але хоче отримати досвід лікарів Мечникова. Гордий тим, що оперує з лікарями Мечникова, що мають майже 10-річний досвід операцій при бойовій травмі. Пишається халатом лікарні Мечникова, який разом з подякою подарували йому на оперативній нараді”.

Раніше Інформатор писав про те, що у лікарні імені Мечникова врятували поранене літнє подружжя. Також повідомлялося про те, що у Дніпрі “по шматочкам” збирають пораненого бійця “з нуля”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору