Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Макулатуру здай – колеса ЗСУ надай”: криворізькі школярі збирають кошти на ремонт автобуса для військових

Криворізькі учні з гімназії № 44, разом з дорослими як можуть допомагають ЗСУ. А оскільки своїх грошей в них обмаль, діти об’явили акцію: “Макулатуру здай, гроші для ЗСУ надай”. Приєднатися до цієї акції може кожний.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізьку гімназію № 44, учні цього навчального закладу оголошують благодійну акцію «Макулатуру здай – колеса ЗСУ надай!», яка триватиме з 13.11.23 до 05.12.23.

Школярі збирають макулатуру. Кожний може принести паперовий непотріб,  який займає місце у нього вдома та залишити черговому у вестибюлі. Гроші від продажу макулатури перерахують на автобус для перевезення особового складу 58 ОМБр. Транспорт вже знаходиться в Україні і чекає, щоб бійці змогли його забрати.

“Долучайтесь до акції! Робімо добрі справи разом! Адже українська єдність наближає нас до ПЕРЕМОГИ!” – написано у повідомленні.

Раніше Інформатор писав про те, що винахідник з Кривого Рогу створює бюджетні гаджети для ЗСУ. Також повідомлялося про те, що у Кривому Розі роблять мініджипи для ЗСУ.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору