Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Пийте чай – донатьте за ЗСУ: на “Укрзалізниці” діє цікава акція

На “Укрзалізниці“, яка теж збирає кошти на Армію дронів, діє цікава акція. 5,5 гривень від кожного проданого пакетика чаїв “Бойовий” чи “Розвідувальний” йде на потреби ЗСУ. Але це ще не все.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, 100 000 придбаних пасажирами пакетиків чаю, а це 5,5 гривень з кожного, перераховуються на закупівлю FPV-дронів «Грім»: ефективний засіб, який дозволяє нашим військовим знаходити та вражати ворожі позиції, склади боєприпасів, системи звʼязку і управління, командні пункти та інші важливі цілі.

Проте це не звичайнісінький чай. Кожен пакетик дозволяє пограти в «Морський бій». Розмістіть свої об’єкти на полі бою та спробуйте знайти техніку противника.

«Бойовий» чай — чорний з бергамотом, та «Розвідувальний» чай — на кримських травах доступні для замовлення в застосунку, чат-боті або на сайті, а також — безпосередньо в поїзді (крім Інтерсіті+).

Раніше Інформатор писав про те, що “Укрзалізниця” бронює місця у потягах для військових та про те, “Укрзалізниця” запустила у продаж квітки у жіночі купе у поїзді до Кривого Рогу.

Дізнавайтесь головні новини Кривого Рогу та України першими на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору