Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Укрзалізниця” поширила кількість маршрутів, квітки на які можна придбати лише онлайн: чому

Кількість залізничних рейсів, квітки на які можна придбати лише онлайн зросла. “Укрзалізниця” зробила це заради боротьби з перекупниками. Відтепер, цей перелік охопить нічні сполучення до/з найбільш популярних міжнародних хабів — Перемишля та Хелма. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на “Укрзалізницю”, продаж міжнародних рейсів Укрзалізниці з 26.07 відбуватиметься наступним чином:

  • Поїзди 23/24 та 19/20 Київ-Хелм — продаж через онлайн-сервіси Укрзалізниці, повернення у претензійному порядку через каси.
  • Поїзд 93/94 Харків-Хелм — продаж через онлайн-сервіси Укрзалізниці, повернення у претензійному порядку через каси.
  • Поїзди 53/54 та 89/90 Київ-Перемишль — продаж через онлайн-сервіси Укрзалізниці, повернення у претензійному порядку через каси.
  • Поїзд 36/35 Одеса-Перемишль — продаж через онлайн-сервіси Укрзалізниці, повернення у претензійному порядку через каси.
  • Поїзд 32/31 Запоріжжя-Перемишль — продаж через онлайн-сервіси Укрзалізниці, повернення у претензійному порядку через каси.
  • Поїзд 73/74 Харків-Перемишль — продаж через онлайн-сервіси Укрзалізниці, повернення у претензійному порядку через каси.
  • Поїзд №67/68 Київ-Варшава — продаж тільки через мобільний застосунок Укрзалізниці, повернення претензійне через каси.
  • Поїзд «Інтерсіті+» №705/706, 715/716 Київ-Перемишль — продаж через усі онлайн-сервіси, повернення можливе онлайн.
  • Поїзд №351К/351Л Київ-Кишинів — продаж через усі онлайн-сервіси, повернення можливе онлайн.

Поїзди №749/149 Київ-Відень, №140/149 Чоп-Відень, №961/962, 963/964 Мукачево-Кошице, №31, 33/34 Мукачево-Будапешт – квитки реалізовуються і повертаються через каси (інтеграція із партнерами-залізницями цих країн ще триває).

Усі міжнародні рейси Укрзалізниці мають глибину продажу 20 діб.

Продажі на найбільш ажіотажний поїзд №67/68 Київ-Варшава стартуватимуть щодня о 09:00, на всі інші напрямки щодня о 08:00.

Також залізниця чітко визначає час потрапляння в онлайн-продаж квитків після повернення пасажирами:
– місця, повернуті пасажирами більше ніж за добу до відправлення поїзда, повертатимуться у продаж о 10:00 за 2 доби до відправлення;
– місця, здані пасажирами в добу відправлення поїзда, повертаються у відкритий продаж протягом 30 хвилин з моменту повернення квитка.

Укрзалізниця закликає не стимулювати перекупників, не підтримувати їхні схеми та не брати на себе ризик бути недопущеними до рейсу.

Раніше Інформатор писав про те, що “Укрзалізниця” бронює місця у потягах для військових та про те, “Укрзалізниця” запустила у продаж квітки у жіночі купе у поїзді до Кривого Рогу.

Дізнавайтесь головні новини Кривого Рогу та України першими на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору