Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Винахідник з Кривого Рогу створює бюджетні гаджети для ЗСУ, які дозволяють не ризикувати життям

Винахідник-волонтер з Кривого Рогу Андрій Кротов розробив та виготовляє для ЗСУ пристрій для наведення вогню у темний час доби. За роботу взявся на прохання військових. Зараз він передав на передову вже понад 80 одиниць такого обладнання. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на “Суспільне новини“, винайдений ним пристрій допомагає здетонувати навіть невеликій кількості тротилу. За словами Кротова, собівартість такого гаджета усього 400 гривень. Виготовляється він за 30 хвилин.

Також Андрій створив прилад для наведення вогню в нічний час, керувати яким можна навіть на відстані двох кілометрів. Його собівартість 1,5 тисячі гривень. Він дозволяє нашим хлопцям не ризикувати життям під час обстрілу ворога.

Крім того, на “нуль”  винахідник разом зі своєю командою також відправляє зроблені власноруч автономні лампочки, зарядні станції та амуніцію.

Ці гаджети дуже потрібні військовим

Ці гаджети дуже потрібні військовим

Раніше Інформатор писав про те, що криворізький інженер-винахідник Віталій Бризгалов з командою продовжує виготовляти для ЗСУ міні джипи. Також повідомлялося про те, що криворізькі винахідники створили баги для військових

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору