Кривий Ріг До сайту

Смачно, дешево, незвично: готуємо печінковий паштет з солоними огірками

Паштет – це те, що рятує нас, коли треба швидко перекусити чи пригостити гостей. Його можна намазати на хліб, зробити з нього начинку у фаршировані яйця чи просто подати на стіл у гарній вазочці. Але ціни на паштети у магазині “кусаються”, а якість викликає сумнів. Тому краще приготувати його вдома.

Реклама

Інформатор пропонує рецепт ніжного та дуже смачного паштету з курячої печінки та солоних огірків. 

Продукти

Реклама

Приготування

1.Цибулю миємо і ріжемо дрібним кубиком.

2.Моркву помити, очистити і натерти на великій терці.

Реклама

3.Обсмажуємо цибулю в олії до золотавого кольору.

4.До цибулі додаємо моркву і обсмажуємо овочі ще близько 5 хвилин.

5.До овочів додаємо печінку і обсмажуємо при постійному помішуючи 5 хвилин.

Реклама

6.Через 5 хвилин, зменшуємо потужність плити до мінімуму і додаємо сметану, томатну пасту і спеції.

7.Ретельно перемішуємо і накриваємо кришкою. Тушкуємо приблизно хвилин 10 до готовності. Важливо не пересушити печінку.

8. Огірки нарізаємо дрібними кубиками.

Реклама

9.Готову печінку з овочами трохи остуджуємо і подрібнюємо блендером або пропускаємо через м’ясорубку.

10.Додаємо огірки.

11.Ретельно перемішуємо.

12.Розкладаємо в маленькі контейнери. Ставимо у холодильник.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати паштет з гарбуза. Також повідомлялося про те, як приготувати паштет з бекону у банках.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова