Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Швидко, незвично та економно: готуємо паштет з квасолі та вареного яйця

Коли часу дуже мало, нас виручають бутерброди. Їми можна швидко поснідати з чаєм. Можна взяти з собою на обід на роботу, чи дати дитині до школи. Але на “бутер” треба щось намазати.

Інформатор на такий випадок пропонує паштет з квасолі, плавленого сира та яйця. Готується він буквально хвилини, а можна і на будні, і на свята подати.

Паштет з квасолі з яйцем та плавленим сиром

Продукти

  • Сир плавлений – 80 грамів;
  • Квасоля консервована (без рідини) – 200 грамів;
  • Яйце варене – 1 штука;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Сіль – дрібка;
  • Перець чорний мелений – за смаком;
  • Чебрець мелений – за смаком.

Приготування

З консервованої квасолі варто злити зайву рідину. Кількість спецій регулюйте за своїм смаком. Якщо комусь не подобається чебрець – додайте щось, що ви любите. Одне яйце варто зварити до повної готовності – 10 хвилин, а потім остудити у холодній воді.

Плавлений сир потрібно нарізати невеликими шматочками. Квасолю перекласти у невелику миску та покласти туди пару зубчиків часнику. До квасолі та часнику відправити шматочки сиру. Яйце почистити, нарізати невеликими шматками та відправити до квасолі та сиру.

Всю цю суміш варто подрібнити до стану пюре за допомогою блендеру. Важливо, щоб не залишалося грудочок, а маса була однорідною. Коли суміш приготувалася, додайте туди спеції та сіль.

Такий паштет можна їсти як самостійну страву, або подавати з брускетами, грінками, пітами, та навіть солоними оладками. Він надзвичайно ніжний, ситний, та смачний. Паштет з квасолі буде постійним гостем на вашому столі та улюбленим смаколиком.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати паштет з бекону банках. Також ми розповідали про те, як приготувати запечений гарбузовий паштет.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору