Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Пастор з Кривого Рогу вивозив псевдо-дияконів за кордон під час війни: чоловіка будуть судити

31-річний мешканець Кривого Рогу виготовляв «клієнтам» фіктивні документи, завдяки яким ті могли перетнути державний кордон України під час дії воєнного стану. Чоловік позиціонував себе як пастор та проповідник у трьох різних релігійних організаціях. Тепер його будуть судити.

Крім того, “священнослужитель” своїм транспортом вивозив ухилянтів за кордон під виглядом дияконів. Це підтверджували фіктивні документи, які виписував пастор, – передає Інформатор із посиланням на МВС України.

4 серпня правоохоронці затримали «пастора-проповідника» та одного з його «клієнтів» під час спроби незаконного перетину державного кордону України. Загалом встановлена його причетність до вчинення десяти подібних злочинів.

За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Раніше Інформатор повідомляв, що криворіжець підробив пенсійне посвідчення, щоб втекти за кордон. Також ми повідомляли, що у Верховній Раді запропонували дозволити виїжджати за кордон військовозобов’язаним чоловікам.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору