Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Несвяті вчинки священнослужителя: криворіжець незаконно “відправляв” за кордон військовозобов’язаних

31-річний житель Кривого Рогу, який тимчасово перебував на Львівщині, забезпечував своїх «клієнтів» документами для перетину кордону під час воєнного стану. У фіктивних документах зазначалось, що громадянин нібито є дияконом релігійної громади та виїжджає за кордон з метою співробітництва з релігійними благодійними організаціями для отримання гуманітарної допомоги.

Священнослужитель сприяв співвітчизникам у незаконному перетинанні кордону під виглядом служителів християнської церкви. Під час спроби чергового незаконного трансферу чоловіків затримано в одному із пунктів пропуску на Львівщині, – повідомляє Інформатор з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Слідчі поліції повідомили затриманому про підозру. Чоловіку “світить” позбавлення волі на строк від 5 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років. Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють усіх причетних до організації незаконного каналу переправлення військовозобов’язаних через кордон.

Раніше Інформатор повідомляв, що екс-радник МВС запропонував не випускати чоловіків за кордон після закінчення війни. Також ми писали про криворіжця, який продавав “квитки” за кордон військовозобов’язаним.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору