Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Коли батареї в квартирах криворіжців стануть теплими

10 листопада у Кривому Розі офіційно стартував опалювальний сезон. Але батареї у квартирах містян не стануть теплими одразу. Тепло поступово подаватимуть спочатку до лікарень, шкіл, дитячих садків, закладів соціальної сфери, а вже потім до житлових будинків. З технічних причин весь цей процес триватиме від 3 до 7 діб.

Це означає, що з моменту запуску котелень і до того, коли батареї в будинках почнуть прогріватися, пройде певний час, – повідомляє Інформатор із посиланням на Криворізьку теплоцентраль.

«Наразі працівниками підприємства ведуться пусконалагоджувальні роботи, – говорить директор технічний АТ «Криворізька теплоцентраль» Віктор Варнавський. – Створюється гідравлічний режим теплових мереж, допустимий для розпалу газових котлів, який відбудеться 13 листопада. Після чого тепло-розподільчі пункти будуть підключені до магістральних трубопроводів. А далі вже відбудеться пуск тепла».

Раніше Інформатор повідомляв, як у Кривому Розі готувалися до опалювального сезону. Також ми писали, чому у кожному районі Кривого Рогу була відсутня вода 11 листопада.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору