Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Пожежа у криворізькій колонії: що відбулося на території в’язниці

10 листопада року на території криворізької установа виконання покарань №3 вогнеборці гасили умовну пожежу на території колонії. Це відбулися навчання надзвичайників. Служба пожежної охорони вдало справилася із завданням.

Розповідає Інформатор із посиланням на Криворізьку установу виконання покарання.

Згідно тактичного плану, на території КУВП №3 проводилися роботи з покосу трави. Під час збирання сухостою ув’язнений “покурив” у невстановленому місці, що призвело до порушення правил пожежної безпеки. Внаслідок цього загорілася суха трава та побутові відходи на території господарського двору біля виробничих майстерень. Існувала загроза поширення вогню на ці майстерні.

Метою проведення навчань було перевірити готовність реагувати на надзвичайну ситуацію, оцінити рівень готовності відомчої пожежної охорони та провести спільні навчання з рятувальниками.

Навчання пройшли успішно.

Вогнеборці приборкали займання

Для навчань створили умовну пожежу

На місце прибула пожежна

Рятувальники приступають до роботи на навчаннях

Раніше Інформатор показав, як будуть діяти рятувальники Кривого Рогу в разі ворожого влучання у підприємство “АрселорМіттал Кривий Ріг“. Також ми розповідали про евакуацію “пораненого” працівника з підприємства Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору